Of de waarde nu bestaat uit geoptimaliseerde werkprocessen waarmee tijd bespaard wordt, een toename in het aantal verkopen van een product of een sterkere concurrentiepositie; wij krijgen er een kick van wanneer bedrijven hun doelen behalen met onze software.

Passie voor software

Codellic is geboren uit een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardige software, waarmee concrete resultaten behaald worden. Software die een lach bij mensen op het gezicht tovert omdat ze ervaren dat de software ook echt vóór ze werkt en bij hun organisatie past. Wij maken geen 'tools' op bestelling, maar stellen eerst kritische vragen om zeker te weten dat de applicatie van toegevoegde waarde voor je bedrijf is voor we een samenwerking aangaan. We helpen met het ophalen van ideeën, het vertalen naar een concept, ontwerpen het prototype en ontwikkelen de web en/of app oplossing. We betrekken je bij elke stap in het ontwikkelproces en zorgen met onze transparante werkwijze ervoor dat je nooit voor verassingen komt te staan.

Samen werken we aan de toekomst van je bedrijf

Wij geloven dat alles mogelijk is met maatwerk software. We helpen je van idee tot implementatie:

Service icoon design.

Design

Ontwerpen van user interfaces en app prototypes

Service icoon development.

Development

Ontwikkelen en koppelen van maatwerk software

Service icoon deployment.

Deployment

Hosten en onderhouden van websites en applicaties

Virtual Reality

Ons team van ontwikkelaars werkt vol enthousiasme aan een virtual reality game in het action RPG-genre.
Elise met een virtual reality headset.

Ons team van ontwikkelaars werkt vol enthousiasme aan een virtual reality game in het action RPG-genre.

Onze nieuwe game neemt spelers mee op een avontuurlijke reis en gaat veel verder dan alleen het bedienen van een controller. Het vereist daadwerkelijke fysieke actie van jou als speler om vijanden te verslaan, puzzels op te lossen en de wereld te verkennen.

Wij geloven dat dit de toekomst is van gaming en we zijn er trots op dat we deel uitmaken van deze revolutie.

Wat klanten over ons zeggen

quote blob

'Vanaf het begin hadden we een heel duidelijk beeld van wat we wilden bereiken met onze nieuwe website! Toen we aan tafel zaten met Elise en Antheus van Codellic bleken de mogelijkheden eindeloos. Simpelweg omdat ze alles zelf bouwen! Samen hebben we ons grote project in fases opgedeeld en hebben we stap voor stap gebouwd aan onze eigen app en website. Bij iedere fase wordt er pro-actief meegedacht, helder gecommuniceerd en planningen worden altijd gehaald! Codellic is een hele fijne partij om je bedrijf naar een next level te tillen!'

- Marianne Dhont

StadHuisBreda